RW

We zijn ONLINE!!!

Gepubliceerd 13 februari 2014

Fiks wat werk is verzet nadat afgelopen Oktober in Breda het dagelijks beheer is overgedragen aan mij, Bernard Koops. Fiks wat werk daar ik volstrekt onbekend was met het aansturende programma WordPress. Maar dat werk was zeker niet alleen van mij maar ook van de originele Italiaanse maker, Roberto Vitolo. Hij werd waarschijnlijk horendol van alle suggesties die kwamen voor de Italiaanse termen die steeds weer opdoken in de site. Daarnaast leverden de heren vertalers nog wat broodnodige op- en aanmerkingen waardoor soms bepaalde zaken wéér gewijzigd dienden te worden….

En vervolgens werkte de server niet mee… Maar alle vertragingen ten spijt, de site is nu werkelijkheid! Alle producten staan online, met een kleine voetnoot voor toekomstige uitgaves – hiervan kunnen de details nog aangepast worden.
Het materiaal heeft een onderverdeling gekregen:
New52 – voor de uitgaves van DC’s nieuwe lijn
DC Universe – voor de uitgaves vóór New52
DC Kidz – de uitgaves voor de jongsten zoals Superman Family Adventures
Vertigo HC – Vertigo uitgaves in harcover formaat
Vertigo SC – Vertigo uitgaves in softcover formaat
Dark Horse – voor materiaal van Dark Horse.
Wat opvalt is de hardcover en softcover variant voor Vertigo – vooralsnog zijn DC Kidz en dus enkele Vertigo producten de enige die bij RW in softcover formaat verschijnen.

In de komende tijd zal ik me bezighouden met wat kleine dingen die nog niet werken zoals het contact formulier of de nieuwsbrief. Beide een functionaliteit waar ik nog geen aandacht aan heb geschonken daar dit weinig van doen had met het reilen en zeilen van de site zelf. Later zorg, zoals dat heet. Voor nu, browse rond, bekijk de mogelijkheden, plaats opmerkingen wanneer je dit wil en schrijf eventueel een recensie van de uitgaves die je hebt gelezen.

Wat je ook doet, hopelijk heb je hier net zoveel plezier als met de uitgaves die we maken!

Artikel gepubliceerd in Nieuws.
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op