RW

Verschuivingen in de planning

Gepubliceerd 25 september 2014

preacher-02-Boek-02We hadden het al eerder aangegeven, we gaan het niet redden om dit jaar alles uit te geven wat we aangekondigd hebben. Eerlijk is eerlijk, we hebben iets meer afgebeten dan we konden slikken. We snijden onszelf hiermee vooral in de vingers want onze vertalers hebben het hierdoor extra druk gehad en zullen de vruchten van hun harde werk pas later zien dan waar ze dachten voor te werken.

En natuurlijk stellen we jullie hier mee teleur. Nooit de bedoeling. Zie het als een kinderziekte, iets waar wij in ons jeugdig enthousiasme tegen aanliepen en waar we lering uit zullen trekken voor 2015.

Er gaat dus het één en ander verschuiven naar volgend jaar. Ten overvloede misschien, maar dit betreft enkel uitstel. Iets wat we extra willen onderstrepen voor de eerste op de lijst: Preacher. Dit jaar blijft de teller op 1 staan.

Green-Lantern-03---Het-eindeEen andere Vertigo uitgave die het niet gaat redden is Books of Magic. Al weet je met een dergelijke titel natuurlijk maar nooit…

De reeks Hellboy die we zéér graag gestart hadden dit jaar zal ook pas in 2015 het licht gaan zien. Van Justice League en Green Lantern geldt dit voor hun derde deel.

Verder zijn er nog enkele one-shots en wel Batman The Cult, Batman Jaar Twee en Superman The last god of Krypton. De al eens vermelde uitgaves Dark Knight Returns en Batman/Judge Dredd 2 staan ook in de wachtrij. En hoewel we ons uiterste best zullen doen om nog zoveel mogelijk de deur uit te krijgen vóór de vuurpijlen door de lucht schieten zullen hier waarschijnlijk nog titels bij komen.

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op