RW

RW Lion op De Stripdagen Haarlem

Gepubliceerd 20 mei 2014

stand 7 RW editionsNog even en het is zover, De Stripdagen in Haarlem gaan van start! RW Lion zal hier voor het eerst aanwezig zijn – wat gezien ons korte bestaan niet vreemd is natuurlijk – en de tafel zal goed gevuld zijn.

Kleine wijziging in dit alles, voor het eerst zal achter de tafel enkel de Hollandse tak van RW Lion aanwezig zijn. De mannen die normaal gesproken zouden overkomen zitten momenteel in een énorm druk schema wat het niet toelaat om te komen. Niet zo relevant nieuws voor jullie op het punt na dat er hierdoor wat minder verrassingen meegenomen zullen worden… al proberen we uiteraard nog wat te regelen.

Één verrassing is in ieder geval al zeker – de Detective Comics beurscomic is teruggevonden en zal bij onze stand liggen. Het gaat nog om een honderdtal en tja… of het een op=op gaat worden is nog even afwachten.

Onze lokatie? Wij staan in de Philharmonie, stand 7 – op het plaatje paars aangegeven. Een knus hoekje lijkt ons waar je van harte welkom bent voor vragen, opmerkingen en uiteraard vulling van je boekenkast.

 

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op