RW

RW breidt uit

Gepubliceerd 17 december 2014

RW Edizioni, de Italiaanse en Nederlandse uitgever van DC Entertainment kondigt met trots aan dat zij de rechten heeft verkregen om DC Comics, Vertigo en MAD uit te geven in het Deens en Fins. Hiermee gaan we in Januari 2015 mee van start.

Onder de namen, RW Forlaget in Denemarken en RW Kustannus in Finland, zal het beste van de Amerikaanse comics en graphic novels worden uitgegeven. Klassieker én huidige werken. Dit alles zal verkocht worden door boekhandels en stripzaken.
De details van hun uitgebreide uitgave programma zal aangekondigd worden in de komende weken.

Andrea Rivi zal de buitenlandse coordinatie overzien, terwijl Forlaget Zoom de redactie op zich zal nemen voor de Deense publicaties en dhr Antti Koiviumaki voor de Finse publicaties.

DC Entertainment, de eigenaar van DC Comics (Superman, Batman, Justice League, Green Lantern, etc.), Vertigo (Sandman, Fables, etc.) en MAD (Spy Vs. Spy) is de  creatieve afdeling verantwoordelijk voor de strategische integratie van haar portfolio in alle Warner Bros. afdelingen. DC Entertainment is met duizenden comics, graphic novels en tijdschriften die elk jaar gepubliceerd worden, de grootste Engelstalige strip uitgeverijen in de wereld.

Voor vragen, bezoek RW Edizioni, RW Uitgeverij, RW Forlage of RW Kustannus of stuur een mail de redacties van Italie, Nederland, Denemarken of Finland.

(en ja, het gebruikte plaatje kwam van een comic uit een ander Scandinavisch land)

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws.
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op