RW

Releases week 9

Gepubliceerd 23 maart 2017

Het is inmiddels alweer later dan week 9 maar ik had liever gewacht tot ook Belgie de materialen in de winkels had liggen. Helaas zijn er wat strubbelingen met de distributie aldaar en zal ik daar over melden wanneer dit opgelost is en voor nu verder gaan met de releases zoals dit nu verloopt.

Batman-Dark-Knight-04---KleiBatman Dark Knight 4. Hier maken we kennis met New 52′s Clayface, 1 van de meest tragische schurken uit de Batman historie. De tragiek maakt hem echter niet minder gevaarlijk, misschien juist des te gevaarlijker!

Meer Batman, en wel Batman 3, waarin de crossover Dood van de Familie voor een deel in zit. Voor Batman fans een titel die welbekend klinkt en de verwijzing erin zal duidelijk moeten zijn… wat staat Damian Wayne, de nieuwe Robin te wachten? En wat voor plan heeft de Joker nu al enige tijd in zijn krankzinnige brein?

Superman Action Comics 4 is uiteraard over Superman maar wat hier gebeurt is evenzo klassiek: een strijd tussen Superman en Lex Luthor. In een nieuwe pogingSuperman-Action-Comics-4-Hybride Metropolis tegen Superman te keren laat Luthor een virus los waar niet alleen Superman door besmet raakt… de gevolgen zijn groter dan Luthor zelf had verwacht en geeft Superman méér te bestrijden dan een virus alleen…

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op