RW

Releases week 7

Gepubliceerd 12 februari 2015

Multiversity-1We gaan weer verder. De maand dat wij starten met onze eerste losse comic uitgave en wel Multiversity! Meer en meer wordt duidelijk dat dit een héél belangrijk verhaal gaat woorden voor het New 52 universum en DC in het geheel. Aarzel dan niet en spring erin met dit verhaal vol vreemde gebeurtenissen en nog vreemdere helden.

Twee verlate producten zijn er nu bij. Ongelooflijk wat een details er toch bij komen kijken om een boek uit te geven… Gelukkig was dit een klein detail en kon dit snel opgelost worden en vandaar dat we nu kunnen genieten van méér Jeph Loeb en Tim Sale: Superman voor alle Seizoenen kan nu aangeschaft worden.

Tevens een klassieker van de hand van twee oudgedienden in de comic industrie Jim Starlin en Bernie Wrightson. Mocht je die namen niet kennen, dan hoog tijd dat we je kennis laten maken met hen. Batman De Cultus is geen doorsnee verhaal, maar zeker de moeite waard.

Inmiddels al bekomen van het eerste deel van Batwoman wat wij een magistrale reeks vinden? Dan is er goed nieuws, deel 2 kan je al gaan halen. Hierin vind je de verdere strijd van Katy Kane en zal het water haar aan haar lippen gaan staan.

Veel DC dus deze lichting. Maar we kunnen niet achterblijven met Vertigo dus ook een deeltje nog van 100 Bullets. Het 18de deel bevat een afronding en trapt daarna direct af met drie delen van een nieuwe 5 delige verhaallijn. Jawel, we houden jullie hiermee op het puntje van jullie stoel!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op