RW

Releases week 7

Gepubliceerd 29 februari 2016

aquaman-03-troon-van-atlantisHet verloopt even stroef, er is één en ander aan reorganisatie gaande. Vandaar dat we de maand januari hebben overgeslagen kwa releases. Niet onze voorkeur maar beter om de zaken op een rij te krijgen dan onoverzichtelijk verder te gaan.

En waar we mee verder gaan is nog een nawee hiervan want helaas is wéér niet meegekomen Batman Haunted Knight. Bijzonder vervelend en iets waar wij zelf niet van begrijpen hoe dat nu weer mogelijk was. Maar wat er ook gebeurd, het boek zal er komen al zou ik het zelf moeten halen. Daarover gesproken, bij deze zending zat Multiversity 7, die rond de kerst bij jullie had moeten arriveren.

Dan is er Aquaman 3. Hierin krijgt Aquaman weer contact met Atlantis, al zal dat niet zo100-Bullets-22n zijn zoals hij dat graag had voorgesteld, want de aanleiding is een op handen staande oorlog met de bovenwereld! De strijd die volgt zal hem voor keuzes plaatsen die hem niet makkelijk kunnen vallen.

Op het Vertigo front gaat het in gestade tred verder met de reeks 100 Bullets en Fables. De eerste heeft nu het laatste deel – 22 – in de winkels vóór de eindsprint begint tot de alles ontknopende finale. Maar voor die drie delen durende verhaallijn uitkomt, eerst nog een viertal verhalen die diverse kanten binnen de 100 Bullets familie belichten. Leren we nu wie goed of fout is, of worden er enkel méér grijstinten toegevoegd?

Fables 6 is een ‘dunnetje’, zeker in vergelijk met wat komen gaat. Fables-06-Boek-06We leren over spionnen, Mogli’s speurtocht naar Bigby en véél van het plan om de strijd aan te gaan met Adversary wordt duidelijk. Het is de aanloop tot de grote confrontatie, ofwel de messen worden geslepen!

Ondertussen al weer hard bezig aan de volgende zending, houd ons in de gaten!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws.
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op