RW

Releases week 51

Gepubliceerd 17 december 2015

Justice-league-02-Weg-naar-de-MisdaadHet eind van het jaar is daar, nog net op tijd voor wat materiaal voor onder de kerstboom – indien men daar aan doet natuurlijk. In ieder geval weer wat extra leeswerk om de avonden door te komen wanneer ze nog wat kouder worden en het extra leuk is om in een hoekje te kruipen met een boek op schoot.

Hoe je het ook doet, we hopen dat jullie veel plezier hebben met de volgende uitgaves: Justice League 2. Lang verwacht maar daar is ie dan eindelijk. Dit deel speelt zich 5 jaar na het ontstaan van de League af en de helden zijn inmiddels een vrij goed gewend aan elkaar geraakt. Of dát genoeg zal zijn om te overleven als team is echter maar de vraag…

Een andere New52 titel is Multiversity. Deel 7 – we zullen de reeks in 2016Multiversity-07 afronden, iets later dan gepland maar we denken dat het het wachten meer dan waard zal zijn. Dit deel maakt een uitstapje naar een wereld waar wij allen voor huiveren: een wereld geregeerd door een Superman (Overman) beinvloed door het nazistisch gedachtengoed… Propvol verwijzingen zit dit deel naar eerdere DC werken en wij zouden zeggen, vind ze allemaal maar eens!

Ook deze zending kan niet zonder een Batman werk: Het Zwaard van Azrael. Deze minireeks hebben we gebundeld in Deluxe formaat en bevat de originele miniserie van Dennis O’Neil en Joe Quesada. Groots, of zelfs bombastisch te noemen worden de gevaren van zelotisch denken hier ten tonele gebracht en daarmee nog altijd actueel!

Van de Vertigo lijn zijn we bij het vierde deel van Sandman Batman---Het-zwaard-van-azraelbeland. Hierin zit de verhaal lijn Seasons of Mist waarin Morpheus zich laat verleiden door zijn familie om een oud geliefde op te speuren… en daarvoor zijn de poorten van de hel géén belemmering met alle gevolgen van dien! Sandman zet hier zaken mee in werking die nog lang gevolgen voor hem zullen hebben.

Geen vijfde titel, het boek Batman Haunted Knight wat de voorgaande levering nét niet mee kon zit er bij deze zending alsnog bij. Rest ons niets anders te zeggen dan een prachtige Kerst gewenst en een zéér goed 2016! Tot volgend jaar!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op