RW

Releases week 48

Gepubliceerd 27 november 2014

100-Bullets-16We doen een klein sprintje, kort na de vorige lading liggen er al weer 5 nieuwe titels klaar! Hangt een beetje af van de snelheid van distribueren, maar de meeste, zo niet alle, winkels zullen deze week de volgende uitgaves hebben staan:

100 Bullets 16, waarin het verhaal ‘Naar de zoon turen‘ wordt afgerond. Daarnaast een losstaand verhaal over Jack Daw waardoor het nét iets makkelijker zal zijn voordat het volgende deel zal verschijnen…. waarvoor we ons best doen die dit jaar nog uit te brengen. Overigens zullen we dan volgend jaar verspreid over het jaar de resterende 8 delen uitbrengen.

Naast 100 Bullets lijken we nog een standaard rode lijn te hebben met onze uitgaves; Batman verhalen. Ook dit keer wéér twee uitgaves van deze held in het zwart. De eerste is een klassieker van de hand van Grant Morrison en Klaus Janson: Gothic. Batman---Under-the-red-hood-02Duister in verhaal én tekeningen vecht Batman tegen de klok om te voorkomen dat Gotham een grootse ramp zal ondergaan.

Afgerond wordt het verhaal over Red Hood, het tweedelige verhaal waarin Batman’s verleden opgerakeld wordt op een wel heel pijnlijke wijze. Under the Red Hood 2 bundelt de resterende delen van het verhaal waarin het klassieke ‘Death in the Family‘ centraal staat.

Een andere afronding is van een gehéél andere orde: The Wake. Hoewel we wisten dat dit een goed verhaal is, heeft de respons ons aangenaam verrast. Dit verhaal mag dan af zijn, maar méér van Scott Snyder lijkt ons daarom geen overbodige luxe. Deel 2 van The Wake rond alles mooi af.

Over afronden gesproken, de laatste van dit vijftal is wéér een tweede deel en wel Sandman-02-Boek-02Sandman 2. Hierin gaat Dream op jacht naar vier droomwezens en Rose heeft zo haar eigen problemen. Een vervolg van het moderne sprookje van Neil Gaiman.

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op