RW

Releases Week 48

Gepubliceerd 14 december 2016

absolute-watchmenDankzij aanwezigheid van mijn kant was het niet aangekondigd en voor velen een verrassing: Watchmen! Jawel, daar is hij dan, een jaar later dan wij hem eigenlijk wilden hebben maar nu op tijd voor de kerst. De gehele uitgave is opnieuw qua vertaling nagekeken door de originele vertaler en met het nieuwe materiaal is dit de ‘absolute edition’ van de Nederlandse uitgaves geworden van dit meesterwerk! Samen met Justice een overdosis aan pagina’s en de dikste uitgave die we uitgebracht hebben. Met een behoorlijk gewicht dus en zal samen met alle Before Watchmen delen je boekenkast laten kraken. Voor de kenner nog genoeg om van te genieten en voor de leek een verrassende duik in wat (mede) de comic van nu bepaald heeft.  In alle eerlijkheid in het perfecte formaat zoals Watchmen gelezen hoort te worden.

Er was meer. Mocht je er aan toekomen nog dit jaar…

Batman-Detective-Comics-04-WrathUit het New52 Universum: Batman & Robin 3, en Detective Comics 4. Waar de eerste ons brengt bij een nieuw tragedie die de ‘batfamilie’ op haar grondvesten zal doen schudden, is de tweede een klein feestje daar hier het 900e deel van Detective Comics in geplaatst is. Hier is natuurlijk een dreiging niet weg te denken en met Wrath en Emperor Penguin heeft Batman zijn handen meer dan vol.

In ons Vertigo segment zijn de twee grote series Fables en Sandman weer toe aan een nieuw deel – zeven voor Fables en vijf voor Sandman. In Fables komt de oorlog steeds dichterbij terwijl verschillende personen worstelen met familie omstandigheden… drama alom. Sandman laat je evenzo onderdompelen in drama, tragiek en mysterie. In één van de populairste verhaallijnen van Sandman worden uiteenlopende karakters geconfronteerd met Dream en word Dollhouse geintroduceerd. Een boek om te lezen en te herlezen en te herlezen…

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op