RW

Releases Week 46

Gepubliceerd 11 november 2014

Brother-Lono-01-Boek-01Het einde nadert… niet enkel van het jaar maar ook van Transmetropolitan. Met het tiende deel ronden wij de lopende serie af, met nog in het verschiet de one-shots gebundeld. Voor het gemak hebben wij dit tot elfde deel gebombardeerd.

Wat nog niet eindigt, maar wel al een heel eind is qua planning, is 100 Bullets. Voor deze serie is inmiddels het besluit genomen om dit min of meer een tweemaandelijkse reeks te maken in 2015. De 8 uitgaves die na december zullen resten zullen verspreid over het volgende jaar. Maar we willen jullie niet laten wachten op het langverwachte vervolg: Brother Lono, een mini reeks verdeeld in twee delen.

Iets anders waar men naar uit heeft gekeken is de reeks Saga. Die gaat bij deze officieel van start – enkele gelukkigen hebben al een exemplaar kunnen scoren op F.A.C.T.S. Dit science fiction Batman-The-Dark-Knight-01-Angstenepos van Brian K. Vaughan heeft al furore gemaakt in de VS en wij verwachten dat het hier de mensen ook wel zal smaken. Het heeft niet voor niets in de twee jaar bestaanstijd al drie Eisner awards binnengesleept.

En wat zou een lading van ons zijn zonder Batman titels? We starten met een Batman Kidz uitgave, het tweede deel hiervan inmiddels. Voor komend jaar kan ik nog een klein tipje van de sluier oplichten – we gaan voor de Kidz reeksen nog een kleine verrassing uitgeven.

Maar ik zal jullie niet verder lastig vallen met toekomstige uitgaves. Wat er nu nog meer uitkomt is Batman the Dark Knight 1 – precies, díé uitgave die we bij de vorige zending dachten te krijgen. Deze New52 uitgave gaat nu dus echt van start en met Angsten wordt een tandje bijgeschakeld ten opzichte van Golden Dawn.

Batman-Harley-Quinn-02Om de achterstand wat in te halen hebben we een zesde mogen toevoegen aan onze zending. Deel 2 van Harley Quinn biedt meer grappen en grollen van de side kick van de Joker. Een succesvol schurk kun je het niet echt noemen, maar of je haar dan niet serieus moet nemen? Gotham kent een gezegde ‘In Gotham, zijn clowns nooit grappig…’ Karl Kesel zou je op andere gedachten kunnen brengen.

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op