RW

Releases week 46

Gepubliceerd 11 november 2015

Batman---Haunted-KnightOplettende lezertjes zullen het op Facebook gelezen hebben, de zending is verlaat aangekomen. De reden daarvan is nog minder leuk, het boek Batman Haunted Knight is (was inmiddels) misplaatst en daardoor is deze uiteindelijk niet meegekomen. Alle orders hiervoor zullen bij de volgende zending inbesloten worden.

Op naar plezieriger nieuws. Want wij denken liever niet in glas half vol/half leeg scenario’s, maar raden dan een kleiner glas aan. En dat glas zit dan weer vol met goede dingen:

Laten we starten met een andere Batman topper waar velen reikhalzend naar uitzagen: Pinguin, Pijn en Vooroordeel!. Het zeer realistische tekenwerk van Szymon Kudranski trekt veel aandacht en dat is ons inziens terecht – dat we deze beste man helaas niet op FACTS konden krijgen betreuren we nog steeds, voor volgend jaar gaan pinguinwe weer ons best doen.

Verder is er Green Lantern 3, de reeks uit het New 52 universum. Dit deel, de laatste van de hand van Geoff Johns is in méér dan één opzicht het einde. Het rond niet alleen zijn visie af die hij 10 jaren geleden startte met Green Lantern Wedergeboorte, maar het zal ook het einde van het bekende corps zijn.

Voor Superman liefhebbers is er De Oogst. Waarin de Man van Staal voor een reeks problemen komt te staan die hem dwingen om bondgenootschappen aan te gaan met (voormalig) vijanden. De reden? Generaal Zod heeft een plan dat een maatje te groot is voor Superman en hij heeft méér dan zijn krachten nodig om het tegen een gelijke op te kunnen nemen.

preacher-02-Boek-02Dan het boek waar héél erg veel naar gevraagd is. Preacher 2. Na geruime tijd, laten we het zo noemen, is er eindelijk het vervolg en zijn we zéér verguld om te kunnen melden dat we inmiddels de delen 3 & 4 klaar hebben voor proefdruk. Jawel, we gáán door zoals beloofd.

Tevens, indien alles goed verloopt – al hebben wij Murphy’s law blijkbaar aan onze zijde… – zullen bij de Stripspeciaalzaken een gelimiteerd aantal posters liggen die jullie bij aankoop van ons materiaal mee krijgen. Dit ter ere van de 50 jarige verjaardag van Superman die in 1965 zijn eerste eigen boek kreeg.

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , .

Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op