RW

Releases week 42

Gepubliceerd 18 oktober 2016

De hoop was er maar nee… Breda haalde het niet om de aangekondigde levering te hebben. En zoals ik daar diversen vertelde “Ik durf te wedden dat ik vandaag of morgen kan aankondigen dat ze zijn gearriveerd” bleek dit juist te zijn. Was ik die dag ook maar bij de buren langsgegaan – voor degenen die niet in Breda waren, naast Chassé zit een Holland Casino….

Suicide-SquadMaar wat is er dan binnen? Om te beginnen, Suicide Squad! Uiteraard hebben we ingezien dat de film gevolgen zal hebben voor het DCU en dan kan je er niet om heen. Vandaar deze nieuwe reeks en voor de liefhebbers van onder andere Harley Quinn zal dit mooi nieuws zijn. Daar wij de Harley’s in no time hebben uitverkocht op de beurs is wel duidelijk dat die liefhebbers er zeer zeker zijn – om maar niet te zwijgen over de vele cosplayers die haar karakter kozen.

Meer uit het New 52 universum: Batman Dark Knight 3. Hierin speelt de Mad Hatter een grote rol en hij weet Gotham volledig gek te krijgen. Ondertussen slaat Bruce Wayne’s hoofd op hol vanwege een vrouw… een vrouw waar hij alles mee wil delen, ook zijn identiteit als Batman!

Batman---Earth-One-02Nog eens Batman… kan het ooit genoeg zijn? In ieder geval dit boek niet, want hier is daadwerkelijk énorm véél vraag al naar en als deel 1 een indicatie is dan is dit deel ook in no time uitverkocht: Batman Earth One deel 2. Dit deel brengt het team van Geoff Johns en Gary Frank weer samen en ze geven beeld aan  de tragiek van Two Face, misschien wel Batman’s moeilijkst te bevechten vijand… en vriend!

Wat nog? Preacher. Deze reeks is na vertraging op vertraging weer op de rit en daarin is onze nieuwe planning dusdanig dat we hopen volgend jaar de laatste delen hiervan uit te geven. Nu dus het vierde deel en daarmee gaat de speurtocht van Custer verder. Onderbroken door een vijand uit zijn verleden en daarnaast twee losse verhalen over Killer of Saints en Cassidy.

Als laatste is er nog Mortal Kombat X 2. Deze reeks gaat verder met het verhaal rondom de game en liefhebbers zullen ervan smullen om al hun bekende karakters vorm te zien krijgen!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , .

Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op