RW

Releases week 39

Gepubliceerd 22 september 2014

Flash-02---Revolutie-van-de-RoguesDe vakantie is voor de meesten hier voorbij, maar wij hebben er met onze releases nog even mee te maken. Hierdoor komt het dat er dit keer ‘slechts’ vier deeltjes verschijnen en niet het doel van vijf wat we proberen na te streven voor de rest van dit jaar. Vooral de 100 Bullets fans zullen hier de ‘pijn’ voelen – het volgende deel laat nog even op zich wachten.

Dit keer richten wij ons vooral op de New 52 lijn. Iets waar ook reikhalzend naar uitgezien wordt, vooral omdat men benieuwd is of wij wel een tweede deel van de series uit zullen geven. En daar daden beter spreken dan woorden zullen we jullie bij deze overtuigen. Dit doen we met Flash 2 De revolutie van de Rogues. In dit deel zullen de meesten van jullie kennismaken met de aartsvijanden van de Flash. De meesten van jullie daar we gemerkt hebben dat Flash fiks aan zijn PR mag werken in Nederland. Al heeft hij over zijn populariteit niet te klagen!

Voor de volgende uitgaves liggen de tweede delen nog in het Batman-Inc-01---Duivelssterverschiet. Al kun je je afvragen met deze hoofdrolspeler of al die nummer ééns niet gewoon als serie neergezet kunnen worden… Want ja, het zijn weer eens Batman uitgaves en wel Batman INC en Batman & Robin.

De beide uitgaves draaien hier overigens veelal om Damian Wayne, de nieuwste Robin en zoon van Bruce Wayne. Was het toevallig dat wij een maand geleden een verhaal over hem uitgaven? Denk het niet… De worsteling die Damian Wayne in die uitgave liet zien start in deze delen. Iets wat niet verwonderlijk is want met én Bruce Wayne én Talia al Gh’ul als je ouders zal dat toch de nodige botsingen geven.

Batman Inc 1 is overigens een opvallende, daar we deze niet aangekondigd hadden in de kwartaallijsten. Het tweede deel al wel… curiouser and curiouser zoals dat heet.. Het was enkel een Transmetropolitan-09---De-Remedieadministratieve fout want de productie was sowieso al in gang gezet.

Een tweede deel van deze serie ligt al weer ver achter ons, sterker nog, na deze uitgave kómen er nog maar twee delen. Transmetropolitan nadert zijn einde en dit dystopisch verhaal zal enkel nog schokkender worden. Warren Ellis zal blijven verrassen.

 

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op