RW

Releases week 36

Gepubliceerd 8 september 2014

Before-Watchmen---Vergeten-VerhalenHet zat allemaal wat tegen. Niet enkel omdat ondergetekende niet in staat was online te komen – althans, amper – maar ook omdat de vrachtwagen chauffeur onderweg de nodige problemen had opgelopen. Zoals dat heet, een ongeluk komt nooit alleen.. Hierdoor kwamen de materialen vele dagen later aan dan bedoeld was. Mocht je leverancier de boeken nog niet hebben, dan zal het deze week verschijnen.

Wat verschijnt er dan wel? Als eerste een nieuw deel van Before Watchmen en wel Ozymandias. Len Wein, een oudgediende in de comic wereld, geeft een jongere Adrian Veidt vorm en weidt zijn motivatie voor zijn latere akties in Watchmen verder uit. Dynamisch getekend door Jae Lee is dit weer een must read voor de liefhebbers.

Before Watchmen is niet de enige reeks waar reikhalzend naar uitgekeken wordt; Fables doet hiervoor niet onder. Gelukkig kunnen we ook deze Fables-03---Boek-03honger stillen want deel drie is klaar. Wat uiteraard zeer snel de roep naar deel vier weer zal realiseren… wees niet bevreesd, daar werkt men inmiddels ook al weer aan!

Een release van ons is niet compleet wanneer er geen Batman bij zit: Damian De Zoon van Batman. De keuze is gevallen op een zogenaamd ‘what if’ verhaal waarin Damian Wayne – Bruce Wayne’s zoon dus – de mantel opneemt en de kruistocht van Batman verder voert. Het tekenwerk van Andy Kubert staat garant voor mooi werk en met behulp van Grant Morrison heeft hij een heel leuk verhaal geschreven.

Dan het langverwacht The Wake. Wat kan er hier anders over gezegd worden dan dat dit iedere verwachting over dit verhaal zal inlossen? Scott Snyder op zijn best, schrijvend over datgene waar hij bekend mee is geworden: The-Wake---Boek-01horror. Niet iets om mee te nemen naar het strand…

Om af te sluiten; het tweede deeltje van Superman Family Adventures. Deze is per abuis al eens in zeer kleine oplage terecht gekomen bij de Belgische distributie, maar is nu dus echt volledig beschikbaar. Altijd leuk voor de kinderen leek ons.

Valt er nog meer te vertellen? Weinig, behalve jullie veel leesplezier te wensen!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op