RW

Releases week 36

Gepubliceerd 14 september 2015

Batman-02---City-of-the-OwlsJawel, even wat later dan jullie gewend zijn, het nieuws over de nieuwste levering. Door omstandigheden kon ik de data niet bijwerken, nu is het zover. Is het dan nog nieuws voor jullie? Voor enkelen misschien nog wel, dus vandaar alsnog de releases van begin deze maand!

 Rijkhalzend – en terecht – werd uitgekeken naar het tweede deel van Batman. Nu is het dan zover, in City of Owls kan het vervolg gelezen worden hoe Batman het opneemt tegen deze geheimzinnige organisatie!

Over vervolgen gesproken, ook Aquaman gaat eindelijk verder!. Waar in het eerste deel we vooral kennismaakten met vreemde wezens, gaat Geoff Johns hier dieper in op het verleden van Aquaman zelf en Atlantis. Samen met andere superwezens begint een tocht die veel zal beantwoorden… en zoals gebruikelijk, weer nieuwe vragen zal brengen!

Mortal-Kombat-X-Boek-01Dat was ‘something old’ kwa aangekondigd materiaal, nu ‘something new’. En nieuwer kan het niet met de boeken die uitgebracht worden in samenhang met populaire games. Mortal Kombat X was denk ik wel dé verrassing in het lijstje nieuw materiaal eerder dit jaar. Voor liefhebbers van de game, een welkome verrassing, maar ook anderen zullen hier genoeg mee te vermaken zijn.

Naast deze game is er Injustice, het verhaal wat vooraf gaan aan de immens populaire game. Waar het om draait? Tja zonder al te veel te willen verklappen van deze comic, dit is een zogeheten ‘what if?’ waarin de nachtmerrie van Superman én Batman uitkomt. Nadat Superman’s leven verwoest is door de Joker neemt zijn visie op ’truth & justice’ een dramatische wending en komt hij lijnrecht tegenover de duistere ridder te staan. En hoe dat vorm neemt? Misschien wel inderdaad de ‘American way…’

En dan is er nog ‘something borrowed’. Vanuit het bizarre wereld van Scooby Doo komt de Mystery Machine het DC universum binnengereden en Scooby-Doo-01verlenen bekende DC helden hulp in de avonturen van het speurende tienergroepje. Om te beginnen natuurlijk Batman, máár niet de Batman zoals we die nu kennen. Het is de Batman uit de TV reeks van de jaren 60, gespeeld door Adam West. Hilariteit gegarandeert!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws.
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op