RW

Releases week 32

Gepubliceerd 30 juli 2014

Batman---Arkham-AsylumDe tijd vliegt en onze uitgaves ook! Eigenlijk bedoelt voor komende week maar inmiddels blijken de materialen al aangeleverd te worden aan Strip Speciaal Zaken. Althans, bij het Belgische deel. Bevestiging voor de Nederlandse hebben we nog niet, dus vooralsnog gaan we ervan uit dat daar de boeken komende week zullen verschijnen.

Een beste lading weer. Je zou bijna hopen op meer regen zodat je de tijd krijgt om het allemaal door te lezen…. Wat te denken van Batman Arkham Asylum? Deze luxe uitgave bevat één van de klassieke samenwerkingen tussen Grant Morrison en Dave McKean. De laatste kennen we uiteraard nog van Black Orchid.

Under the Red Hood is een volgende Batman uitgave. Één die zich afspeelt vóór het New 52 universum, maar wel relevant daarvoor is. Voor komende gebeurtenissen zal dit 100-Bullets-15_2verhaal relevant zijn.

Deze maand slaan we even Transmetropolitan over, maar gaan wel met 100 Bullets verder. Deel 15 alweer waarin de verhaallijn over het verleden van Wylie afgerond wordt. In andere verhalen komen de bekende karakters DizzyLoop en Lono onder andere weer ten tonele. Misschien wel weer het moment om opnieuw de reeks te herlezen…

De reden om even te wachten met Transmetropolitan? Even ruimte maken voor andere produkten. Gezien het aanbod lijkt ons dat geen punt want het is weer tijd voor een Before Watchmen uitgave en wel Ozymandias. Over deze reeks krijgen wij zeer veel positieve reacties en we hopen dat ook dit deel in goede aarde zal vallen.

Before-Watchmen---OzymandiasAan Jae Lee‘s tekenwerk zal het niet liggen dunkt ons! Hij brengt in beeld hoe Adrian Veidt tot de plannen komt die uiteindelijk tot het drama in het epos Watchmen zal leiden.

Daar we daarnaast ook nog een massa aan New 52 materiaal hebben liggen is het ook tijd voor nog een release uit dit genre. Nu de beurt aan die andere DC grootheid: Superman. Na Action Comics is het de beurt aan de reeks met zijn eigen naam geschreven door oudgediende George Perez!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws.
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op