RW

Releases week 31

Gepubliceerd 26 september 2016

Net voor mijn vakantie zouden de onderstaande boeken in de winkels verschijnen. Echter door omstandigheden was ik verhinderd dit aan te kondigen en de techniek liet mij in de steek voor een zogenaamde autopost waardoor ik remote met 1 druk op de knop het bericht zou kunnen plaatsen. Bijzonder spijtig want ik houd jullie als lezers graag op de hoogte. Wat is er dan verschenen?

 Preacher-03-BoekOm te beginnen, Preacher 3. Deze reeks die ons heel wat hoofdbrekens heeft gekost loopt nu eindelijk in de tred die we graag willen en daarmee zullen de lezers ook zeer content mee zijn. Helemaal nu de tv-serie er prima naast gezien kan worden. Persoonlijk smul ik van beiden!

Dan is er, natuurlijk, een Batman boek. Onze releaselijsten kunnen daar niet zonder lijkt het wel. Het gaat om het lang verwacht Arkham City, het begeleidende verhaal voor de gelijknamige en zeer populaire game. Van de hand van veteraan Paul Dini, niet de minste wanneer het om Batman schrijvers gaat! Het tekenwerk van Paul D’Anda is dan ook nog eens zeer goed te noemen, dus het wachten meer dan waard.

Shazam-01In de New 52 lijnen twee uitgaves. De eerste betreft een losse uitgave die als val verhaal in Justice League diende: Sha-zam! Deze ’remake’ is van de hand van het droom team Geoff Johns en Gary Frank, twee namen die garant staan voor hoogwaardig werk. Gezamenlijk geven zij Captain Marvel vorm als nooit tevoren.

Verder is daar Action Comics 3 waarin Superman het op moet nemen tegen datgeen waar hij het meeste moeite mee heeft: magie. Grant Morrison verlaat deze reeks met een klapper!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , .

Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op