RW

Releases week 28

Gepubliceerd 11 juli 2014

Batman-01---Het-hof-der-uilenEn we gaan weer vrolijk verder! Onze series 100 Bullets en Transmetropolitan zijn al weer toe aan hun respectievelijke nummers 14 en 8, waarmee de laatste wel héél dicht bij zijn laatste deel komt! 100 Bullets zal vier delen bevatten van een 7-delig verhaal waarvan de afronding in het volgende deel geplaatst zal worden. Jawel, we houden jullie op het puntje van de stoel!

Waarvoor we jullie óók op de stoel willen houden zijn onze Batman uitgaves. Om te beginnen een nieuwe New52 uitgave en wel Batman: De stad der uilen, geschreven door Scott Snyder, een man die wéét hoe je spannend moet schrijven. Voor Vertigo heeft hij American Vampire en The Wake geschreven welke beide op zijn zachtst gezegd aangrijpend zijn. Dat wij gecharmeerd zijn van The Wake is waarschijnlijk al duidelijk door onze uitgave plannen hiervoor.

MBatman-Jekyll-&-Hydeaar laat ik Scott niet teveel prijzen, anders valt Paul Jenkins niet meer op. Want hij is ook zeker geen zwakke schrijver, iets wat hij ook in deze release van ons laat zien: Jekyll & Hyde. Een verhaal wat zeker als duister betiteld kan worden en waar niet zozeer de zoveelste jacht op Two-Face centraal staat, maar de psychologische strijd tussen de verschillende kanten van én Batman én Two-Face hun persoonlijkheden. Een verhaal wat je niet in zo 123 uitleest en waar je echt even voor zal moeten gaan zitten. Eens zien of jullie alles uithebben voor de volgende zending alweer komt!

 

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op