RW

Releases Week 28

Gepubliceerd 7 juli 2015

Vampire-Diaries-02-Boek-02Wat kan er beter dan nu in de schaduw wegduiken met een goed boek? VIJF goede boeken natuurlijk! Je zal het er echter wel even voor over moeten hebben om door de warmte heen je SSZ te bezoeken. Of je moet zonder wroeging de postbode deze taak toevertrouwen…

Hoe je het ook in huis haalt, om te beginnen is er voer voor de vampier liefhebbers: het vervolg van Vampire Diaries ligt nu in de winkels met het tweede deel. Deze reeks onthult meer over wat er in Mystic Falls allemaal gebeurt en hoe dat nu zit met alle verschillende families

Persoonlijk waren wij blij verrast met de Earth One verhalen. Dat er een vervolg zou komen, dat was des te verrassender. En gezien de reacties waren jullie ook verrast dat wij deze nieuwe deeltjes zo snel op de markt zouden brengen. We hopen dat het tekenwerk van Ardian Syaf – hier bekend van Dresden Files – net zo zal bekoren als Davis in de eerste twee Superman---Earth-One-3delen van Superman Earth One.

Maar ondertussen loopt het New52 Universum verder. Multiversity is weer toe aan het vijfde deel waarin we kennismaken met de wereld van de Marvel Familie. Billy Batson die met de krachten van Shazam in de held Captain Marvel weet te veranderen bewoont deze wereld samen met andere klassieke karakters. Voor degenen die de oude deeltjes over Captain Marvel uit de Classics tijd hebben zal dit een feest van herkenning zijn, zo niet, maak kennis met deze wereld van magie.

Ondertussen lopen we achter. Niet enkel ten aanzien van Multiversity maar ook gezien onze planning zoals men wel weet. Daarom zijn we blij dat we weer een lang beloofd boek kunnen leveren: Batman The Dark Knight 2. In Cyclus van geweld komt de held zijn eigen angsten onder ogen en wie anders dan Batman-The-Dark-Knight-02-CyclusScarecrow trekt hier aan de touwtjes?

Op verschillende fora wordt verschillende gereageerd op het oppakken van reeksen als Hellboy en Sin City. Een veel gestelde vraag is waarom niet in het zelfde formaat als de eerdere vertalende uitgeverij heeft gedaan. Tja, de keuze was simpel óf we doen het in het formaat van onze zustermaatschappijen óf we doen het in dat zelfde formaat maar komen we bijna op dezelfde verkoopprijs uit… Dat leek ons niet verstandig. Vandaar dat we nu met Sin City in een compleet nieuw formaat uitkomen en wel in hardcover. Persoonlijk denk ik mooier… wat inhoud aangaat, sja… verplicht leesvoer toch? We starten met Die Gele Klootzak, de verhaallijn die velen zullen kennen dankzij de eerste film!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , .

Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op