RW

Releases Week 25

Gepubliceerd 21 juni 2016

En plots was daar een volgende ronde releases! De drukkerij in Italie is behoorlijk op stoom en door onze samenwerking met de andere landen waar RW als uitgeverij aanwezig is, zorgt dit voor een unieke situatie:

100-Bullets-25nNiet 1, maar 2!! uitgaves van een reeks. En wel 100 Bullets, de delen 24 en 25 waarmee deze reeks afgerond is. Iets waar wij apetrots op zijn want hoeveel twijfel was er niet bij het publiek toen bij start we deze reeks samen met Transmetropolitan aankondigden? Sceptici zagen deze reeksen nooit afgerond maar de woorden zijn nu in daden omgezet. Op naar de volgende finales!

Oh… daar is er al één: Multiversity! Want ook deze reeks wordt met deze release afgerond. Grant Morrison sluit de serie wel uhm… groots af en maakt zijn naam dan weer eens waar.

Verder is het al eens gezegd, een release zonder Batman titel, dat is bijzonder. En omdat deze al bijzonder is, dachten we, laten we niet overdrijven: Detective Comics 3, uit het New52 Universum. Latham en Fabok starten hun run hier Detective-Comics-03en introduceren een geduchte vijand met Keizer Penguin! Een karakter waar niet enkel Batman zijn handen mee vol heeft…

Kortom, weer wat materiaal om verlichting tussen de regenbuien te brengen!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op