RW

Releases week 22

Gepubliceerd 1 juni 2016

Sandman-04-Boek-04Het heeft even moeten duren – hier later meer over – maar er liggen weer nieuwe boeken van RW in de winkels. Om te beginnen het al eerder aangekondigde Sandman 4, wat helaas enkele maanden terug een misdruk kende. Nu zoals hij zou moeten zijn en daarom kondigen wij deze met gepaste trots aan!

In dit deel komt Lucifer als karakter naar voren, die sommigen van jullie misschien kennen van zijn huidige televisie serie. Wat dit voor Morpheus te betekenen heeft? Tja… de sleutels van de hel zijn nu in zijn bezit. Wat zal die macht met hem doen?

100 Bullets begint aan het einde! Deel 23 is samen met deel 24 & 25 één grote climax 100-Bullets-23aen in de traditie van de reeks zelf en iedere grote crime noir gaat dit gepaard met veel bloed en uhm… natuurlijk kogels! De grote vraag zal natuurlijk zijn, wie overleeft het en wie niet… wie zien wij ooit nog eens terug want zullen de heren Azzarello en Risso meer spin-ofs maken naast Brother Lono? Wij hopen van wel!

Naast deze Vertigo reeksen zijn er de twee New52 series: Flash en Wonder Woman. Beide zijn toe aan het vierde deel. Flash maakt daarin kennis met zijn grootste vijand: Reverse Flash! In alles Barry Allen’s gelijke… behalve dat hij een schurk is en zich absoluut nergens door tegen laat houden! Wonder Woman’s eerste verhaallijn eindigt met dit deel – haar grote strijd tegen haar eigen goden om een onschuldige te beschermen.

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op