RW

Releases Week 14

Gepubliceerd 17 maart 2015

Vampire-Diaries-01-Boek-01Terwijl ik dit schrijf schijnt het zonnetje lekker op mijn rug. De dagen worden ook weer langer dus van die zon is dan ook weer méér te genieten. Met dat in gedachten kun je je heerlijk veilig voelen terwijl je je angst laat aanjagen door alle wezens die de nacht heersen. Waar ik het over heb? Onze nieuwste reeks: Vampire Diaries! Momenteel lijkt dit een mini reeks te worden van drie delen wanneer DC niet verder gaat met de avonturen van deze populaire show. Onze plannen zijn om deze drie uit te geven met een mooie doorlopende rug… dus completiseren is dan wel zo leuk!

Multiversity. Vorige maand gingen we van start met het epos van Grant Morrison en het ziet er naar uit dat dit verstrekkende gevolgen gaat hebben voor het New52 Universum! Onze vertalers zitten te zweten op de Grants hersenspinsels en slepen alle kennis omtrent DC erbij om dit allemaal recht te doen. Classics lezers zullen dit keer het bekende Zwarte Valk uniform zien opduiken en dát is natuurlijk nostalgie ten top. Wat Multiversity-2nog meer? Een nieuwe aarde vol, dus bekijk dat zelf maar eens!

In het geweld van nieuwe reeksen, vergeten wij nog iets? Nee hoor, we zijn razend druk met de lopende reeksen! Daarom is het ook weer tijd voor 100 Bullets en wel nummer 19. Hierin wordt Een Wake afgerond, krijgen we een op zich staand hoofdstukje en wordt begonnen aan een langer, vierdelig verhaal waardoor we jullie wéér laten watertanden voor het vervolg. Deze verhaallijn, Matchpointe, laat fiks wat plots bijeenkomen en is een cruciaal punt in de gehele reeks!

We hadden graag nog een New52 aan de lading willen voegen, maar dat wilde niet lukken. Gelukkig nog wel één uit het rijtje van vorig jaar uit onze lijn DC Universe: Superman De laatste god van Krypton. Deze uitgave bundelt twee verhalen geschreven door oudgediende Walt Simonson. De eerste is één van de zeldzame Superman-Last-God-of-Kryptonverhalen die door de gebroeders Hildebrand getekend zijn. Misschien wel vooral bekend door hun werk voor kaarten en posters. In ieder geval tekentechnisch heel wat te smullen! Het tweede verhaal is niet enkel geschreven door Simonson maar ook getekend en is een herbewerking van het klassieke Sandman verhaal uit de jaren 70. Voorlopig genoeg weer te lezen lijkt ons!

 

 

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op