RW

Releases Week 14

Gepubliceerd 7 april 2017

Batman-Evolutie-01-Boek-01Nu in de winkels – uitgezonderd de Belgische, nog even wachten op het herstarten van de distributie aldaar helaas…

Batman Evolutie 1. Greg Rucka en Shawn Martinbrough werkten samen aan een aantal Detective Comics vóór Flashpoint. We komen hier dan ook karakters tegen die binnen het New52 universum (nog) niet aan bod zijn geweest, niet in het minst Ra’s al Ghul. Een man die hoog in de lijst van vijanden van Batman staat en misschien wel een positie bovenaan verdient… waarom? Lees en je zal het weten of het zo is!

Naast deze bijzondere Batman uitgave zijn wij zeer blij dat wij de reeks Vampire vampire-diaries-03---Boek-03Diaries bij deze afronden. Een bijzondere trilogie die een must read voor de fans, helemaal nu de TV reeks afgelopen is want zo is er nog wat nieuws om naar uit te kijken! Nieuwe verhalen rondom de bekende karakters met die extra dimensie die een strip kan geven. Het derde en absoluut laatste deel dus, meer is er gewoon ook niet van te maken!

En over zeer blij gesproken, dat zijn wij ook met de doorgang van de reeks Hellboy. We leken even wat issues te hebben maar die liggen achter ons en vandaar dat er nu een nieuw deel van deze serie in de winkels kan liggen en wel deel 2: De Duivel Ontwaakt. Een deel waar nog meer overkomsten zijn met de Vampire Diaries naast onze blijdschap… welke dit zijn zul je moeten lezen om er achter te komen waar de BPRD voor in aktie komt.

Als laatste, en zeker niet de minste, een nieuwe reeks: Suiciders van de hand van Lee Suiciders-01-Boek-01Bermejo. De man waar wij bij RW enorm fan van zijn. En, gezien de (bijna) uitverkochte boeken van zijn hand zijn ook de lezers dit! Dit dystopisch verhaal is een mengeling van Escape from LA en de geschiedenis van Rome en hun behandeling van gladiatoren. Bijzonder? Misschien overtuigen de woorden niet maar neem eens een kijkje want de tekeningen van Bermejo spreken, tja… boekdelen!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op