RW

Releases week 12

Gepubliceerd 26 maart 2016

Batman---Haunted-KnightIk heb even expres gewacht met het melden van de nieuwe data – gezien de problemen met de voorgaande zendigen wilde ik 100% zeker weten dat alles gearriveerd was en ja, gelukkig kan ik nu zeggen dat overal deze week de nieuwste zending in de winkels gearriveerd!

Eindelijk zit daarbij Batman Haunted Knight. Een titel die mij nog lang door het hoofd zal spoken maar waar ik van verwacht dat jullie als lezer deze ook niet snel zullen vergeten! Deze bundeling van drie Halloween verhalen kan gezien worden als de proeftuin voor Jeph Loeb en Tim Sale voor zij met het meesterwerk De Lange Halloween kwamen.

Zoals gezegd, we houden ons druk bezig met het inhalen van de achterstand. Nog steeds een behoorlijk aantal te gaan, Batwoman-03-swerelds-bestenmaar met de volgende titels komen we weer wat dichterbij het lichtje aan het einde van de tunnel. Vooral eerst Batwoman 3, waarin de speurtocht naar Medusa tot een einde komt. Maar niet zonder dat zij hiervoor de hulp van anderen moet inroepen waarvan zeker Wonder Woman niet de minste is!

Dan is er Justice League 3. Een boek waar de crossover met Aquaman zit. Het kan dus zijn dat je dit bekend voorkomt want diverse hoofdstukken stonden ook in Aquaman 3. Het betreft dus het verhaal Troon van Atlantis waarin de wereld te maken krijgt met de legers van Atlantis. De oorlog is verklaart en niemand, zelfs de Justice League, lijkt in staat het tij te keren. De wereld wordt overspoeld door Atlanteanen, wat zal Aquaman doen?

Multiversity-08Multiversity nadert het einde met deel 8. Dit is in ieder geval al het laatste deel van de alernatieve werelden waar jij als lezer langs geleid wordt. En deze wereld? Dat is misschien wel de vreemdste van alle: de onze!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws.
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op