RW

Op het programma voor het derde kwartaal

Gepubliceerd 20 april 2015

100-bullets-21Met nog steeds een achterstand is een nieuwe lading materiaal eigenlijk niet iets waar we aan zouden willen denken. Maar regeren is vooruitzien zoals dat heet dus wij gaan door. En omdat we volgens schema’s moeten werken zullen er weer indicatie data zijn voor deze uitgaves. De daadwerkelijke data zullen kort van te voren bekend zijn en hier op de site bekend gemaakt worden.

Waar wordt er later dit jaar (en sommigen nu al) aan gewerkt?

Uiteraard zijn er lopende series die voortgezet gaan worden. In de Vertigo lijn zullen er twee delen van 100 Bullets uitgebracht worden en wel delen 21 & 22. Tevens het vierde deel van Sandman. Van de uitgeverij Dark Horse zullen we het tweede deel van Sin City en het zesde deel van Hellboy voorbereiden. Respectievelijke werktitels Een Moordvrouw (A dame to kill for) en Vreemde Plaatsen (Strange wonderwoman4Places).

Bij New 52 gaan we verder met Multiversity, de delen 6 & 7. Daarnaast derde delen van Superman en Batman The Dark Knight. Van Wonder Woman en Justice League zullen dat al weer de vierde delen zijn. De vulverhalen uit Justice League over Captain Marvel worden gebundeld in één uitgave en wel onder de titel Shazam!

Uit het DC Universe zullen verschillende verrassingen komen. De eerste is bekend, die hebben we vorig jaar reeds aangekondigd: Batman Dark Knight Slaat Weer Toe. Dit vervolg van DKR is behoorlijk experimenteel, zelfs voor Frank Miller, maar zeker de moeite waard. Een andere Batman klassieker, maar dan van de hand van tekenaar Joe Quesada is een heruitgave, maar daarom maken we er een deluxe editie van: Sword of Azrael.Injustice-01

Superman geven we ook weer de nodige aandacht, een sterk verhaal uit het verleden van de hand van Joe Kelly: The Harvest. Maar ook in Injustice zal hij de nodige aandacht krijgen. Deze comic gebaseerd op de game en met verdacht veel gelijkenissen op de komende film zal held tegen held laten zien. Een andere game in comic vorm is Mortal Kombat X. In softcover formaat zullen we deze reeks gaan uitbrengen en starten met een deel van ongeveer 130 pagina’s.

We beseffen dat we hier een tantalus kwelling voor onze lezers neerleggen en een hercules taak voor onze vertalers. We gaan ons best doen!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op