RW

Nieuwe releases week 11

Gepubliceerd 10 maart 2014

Transmetropolitan-05---EenzDe inhaalslag gaat verder met onder andere vervolgen van de Vertigo reeksen 100 Bullets en Transmetropolitan. Jawel, dit is nogal kort na de laatste release en het is goed mogelijk dat je het exemplaar nog niet eens gehaald of uitgelezen hebt. De simpele reden hierachter is dat ze klaar lagen en de bezem door het magazijn moest. We nemen aan dat het niet heel erg gevonden zal worden… respectievelijk de nummers 10 en 5 zijn dat dus.

Een andere Vertigo serie waar een nieuw deel van verschijnt, is uit de Hardcover reeks en wel het tweede deel van Fables. Hierin wordt meer duidelijk over het vertrek van de Fables uit hun respectievelijke werelden, verteld in het hoofdstuk The Last Castle. De tragiek en dramatiek geeft extra diepte aan de Fabletown inwoners en is daardoor alleen al de aankoop waard.

Before-Watchmen---RorschachAls afsluiter moeten we het nog hebben over de vierde release: Before Watchmen Rorschach. Niet in het minst om zijn makers, Brian Azzarello en Lee Bermejo. De eerste kennen we natuurlijk vooral van 100 Bullets en Bermejo van het zeer succesvolle Joker. Maar voor de liefhebbers van deze reeks kan deze natuurlijk niet aan je verzameling ontbreken.

Elders al gemeld, maar het kan niet vaak genoeg gemeld worden: aan het einde van het jaar zal er een box voor deze serie verschijnen.

Artikel gepubliceerd in Nieuws Tag: , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op