RW

Meer details over de eerste helft van 2014

Gepubliceerd 16 januari 2014

Eerder berichtten wij over de plannen voor het nieuwe jaar maar konden we helaas nog niet in details treden. Vandaag is de kogel echter door de kerk welke uitgaves er in het eerste half jaar gepland zullen worden. Allereerst de maandelijkse uitgaves van 100 Bullets en Transmetropolitan waarvan 5 delen uitgebracht zullen worden

100-Bullets-11 100-Bullets-12 100-Bullets-13

Weinig nieuws nog, maar dat komt nu. Uit de lijn New52 is het uitgestelde Aquaman opnieuw op de agenda gezet en daarnaast zullen de reeksen Superman, Batman & Robin, Batman The Dark Knight verschijnen.

Batman krijgt sowieso veel aandacht want naast deze twee genoemde zullen klassiekers uitkomen en wel: Harley Quinn, Jekyll & Hyde, Arkham Asylum, Under the red hood (deze zal 2 delen kennen) en De man die lacht.

Superman kent twee uitgaves, Godfall en een tweede deel voor de jongsten van de reeks Superman Family Adventures. Batwoman gaat van start met Hydrologie waar Before Watchmen verder zal gaan met drie bundels: Nite Owl, Ozymandias en Dr Manhattan.

En dan de verrassing, RW zal een uitstapje maken naar Dark Horse en wel met twee delen Hellboy. Deze reeks is in het verleden al eens gestart door De Vliegende Hollander maar nooit verder gekomen dan drie delen. RW is dan ook trots om te mogen melden dat ze de serie voor een vergelijkbare prijs in hardcover zullen uitbrengen.

In alle gevallen, zie voor meer details de catalogus.

Artikel gepubliceerd in Nieuws Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op