RW

In productie in 2016

Gepubliceerd 9 december 2015

100-Bullets-23aPlanningen… soms lijkt het meer werk dan het daadwerkelijke werk zélf… al zullen de vertalers het daar niet mee eens zijn! Vertalers die zometeen hard aan de slag kunnen want er staat weer het nodige gepland voor het nieuwe jaar. We zijn er nu nog niet helemaal klaar mee maar over het eerste kwartaal kunnen we alvast naar buiten brengen wat we dan in productie gaan nemen.

Let wel, van af nu spreken we over in productie nemen. Daar we op de site een release datum móéten ingeven, zetten we daar het einde van 2016 neer. Niet dat dát het allemaal zal worden maar met alle plannings verschuivingen waar wij als dochter maatschappij rekening mee moeten houden is een exacte datum pas te geven wanneer de orders klaar gezet gaan worden.

100-Bullets-23aZo, het redactioneel achter de rug, véél boeiender is wát we uit gaan brengen. Laten we starten met het Vertigo deel. Met deel 22 nog tegoed zal van 100 Bullets deel 23 klaargemaakt worden, de start van het aller, allerlaatste hoofdstuk van deze reeks!
De productie van Preacher 4 tillen we net over 2015 heen. Terwijl deel 3 nu klaar voor drukken ligt is het vierde deel krap op de hielen.
Sandman persen we ook vrolijk verder. Deel 5 hebben we nog niet eens aangekondigd en deel 4 is nog maar net onderweg naar de distributie centra maar het zesde deel gaat alweer de bewerking in. Daarmee komen we over de helft van deze reeks, iets wat tevens gaat gelden voor Fables – deel 7 én 8 moet de vertaler zijn tanden op stuk gaan bijten. Niet teveel treuren voor hem, hij heeft er minstens zoveel lol in om het te vertalen als jullie met het lezen ervan!

Multiversity-09New52, ook hiervan hebben we titels over de jaargang heen getild. Om te starten, de delen 8 & 9 van Multiversity. Deze reeks komt hiermee ten einde in een conclusie die uiteraard alleen Morrison kan bedenken! Tevens Justice League 4 en Wonder Woman 4, al eerder aangekondigd. Daarbij komen de titels Flash 4 en Detective Comics 3 & 4.

Dan is er nog het DC Universe. Dit zal zich vooralsnog beperkt houden tot slechts één titel, namelijk Mortal Kombat X 2. Niet getreurd dat er geen Batman of Superman verhalen bij komen – we hebben nog voldoende in de productie zoals jullie weten. Ondertussen zijn we al voor de rest van het jaar druk bezig met het regelen van méér! Wat voor ook al het andere materiaal van onze catalogus geldt, dus houdt onze nieuwsberichten in de gaten!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , , , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op