RW

F.A.C.T.S. Verslag

Gepubliceerd 28 september 2015

FACTS, wie kent het niet? Voor degenen die er echt nooit van gehoord hebben, het is de grootste conventie op het gebied van games, strips & comics in de lage landen. En we zijn net als voorgaande jaren in samenwerking met Het Beloofde Land (tevens onze Belgische distributeur onder de naam Het Pinceel) daar aanwezig geweest.

De aanloop verliep niet zoals had gemoeten maar ik denk dat we met de uiteindelijke dagen heel tevreden kunnen zijn. Het Besloten Land heeft een zéér succesvol weekend achter de rug en ik ben blij dat we daarin hebben kunnen ondersteunen. Als RW afgevaardigde véél mensen gesproken, DC cosplayers op de foto gezet – bijgevoegde foto momenteel mijn persoonlijke favoriet, maar dat kan morgen anders zijn – en tevens aardig wat materiaal aan de man gebracht.

Opnieuw gemerkt dat velen ons nog niet kennen, we hebben op dat gebied na bijna drie jaar nog héél wat te doen. 2016 zal dan ook in het teken staan om de naam RW méér op de kaart te zetten. Naast onze inhaalrace van uitgaves.

Met nog 1 evenement te gaan voor dit jaar draaien de radertjes voor volgend jaar direct weer. Voor F.A.C.T.S. ook? Ja, voor F.A.C.T.S. ook.

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op