RW

Earth One, nieuwe uitgaven?

Gepubliceerd 26 april 2014

Vorige maand kondigde DC definitief verschillende Earth One projecten aan. Al geruime tijd werd Wonder Woman genoemd maar duidelijk is dat Grant Morrison en Yanick Paquette hier meer tijd voor nodig hebben. Het resultaat is dat dit pas in eind 2015 uit zal komen – hopelijk. Voor die tijd echter zal DC starten met Teen Titans en vervolgens verschijnen er nieuwe delen van Superman en van Batman.

Het team voor Batman is ongewijzigd gebleven, voor Superman heeft Ardian Syaf de taken van Shane Davis overgenomen. Syaf heeft eerder bij DC gewerkt aan onder andere Batgirl en Green Lantern. Jeff Lemire en Terry & Rachel Dodson zijn verantwoordelijk voor Teen Titans. Namen die al geruime tijd bij niet enkel DC gegarandeerd interesse opwekken.

Wat zal RW hiermee gaan doen? Het hangt uiteraard af van wanneer dit materiaal daadwerkelijk uitkomt, maar dat RW dit zeer serieus overweegt moge duidelijk zijn. Wanneer er in de komende maanden meer duidelijk zal worden, dan zullen we dat uiteraard bekend maken.

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op