RW

De storm en de stilte

Gepubliceerd 24 februari 2017

2016 zou een druk jaar moeten worden. Dat is het uiteindelijk geworden maar in totaal ander opzicht dan dat wij gepland hadden. Gedurende het jaar is er veel gereorganiseerd bij de Italiaanse tak die verantwoordelijk was voor de Nederlandse uitgaves. Daarnaast zijn er nogal wat ziektes geweest die verscheidenen hebben getroffen waaronder indirect onze leidende man Andrea Rivi. Zijn vrouw is uiteindelijk na een lang ziekbed overleden.

Aan het einde van het jaar is hij daarom terug getreden bij RW maar zal beschikbaar blijven om de overgang te vergemakkelijken en her en der hand en span diensten te verrichten. Vanuit Nederland wenst het Nederlandse team hem alle sterkte.

Oplettende lezers hebben het gemerkt, het NL domein van RW Uitgeverij is volledig blanco. Persoonlijk was ik afgelopen december zelf getroffen door ziekte na een buitenlandse trip. Hierdoor had ik enige correspondentie gemist die zeer ingrijpend had kunnen zijn voor de toekomst van RW. Niet enkel was ons NL domein overgenomen maar een derde partij had het gebruik van de naam RW Uitgeverij, LION en het logo van beiden vastgelegd. Iets wat blijkbaar niet afdoende was vastgelegd bij ons ontstaan. Afgelopen week is dit recht getrokken, enkel het opnieuw vastleggen van het NL domein moet nog opnieuw gerealiseerd worden. Iets wat ik wel ten zeerste hoop dat dit snel gerealiseerd wordt daar dit natuurlijk overal staat. Vandaar voorlopig maar onze hoofdsite: RWEdizioni.com

We hopen dit snel volledig opgelost te hebben en voor nu: op naar een vol en gevuld 2017!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws.
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op