RW

Beursverslag Breda

Gepubliceerd 13 oktober 2014
Onze tafel - er achter zit vertaler Peter de Bruin

Onze tafel

Het weekend is voorbij en dat betekent dat er nu een beurs is afgerond. Afgelopen zaterdag zagen wij bij de start al snel dat deze lokatie voor ons niet meer kan – we zijn domweg teveel gegroeid om op die tafels onze materialen kwijt te kunnen. Maar met passen en meten hadden we een behoorlijke indeling. Véél nieuw materiaal wat gretig aftrek vond – uiteindelijk waren van de 13 titels er slechts 2 niet uitverkocht voor 2 uur op Zondag middag.

Dat waren niet de enigen, 8 andere titels waren ook schoon op. Wat echter niet op was, waren de Detective Comics. Dat had ik toch eigenlijk wel verwacht na alle vraag die ernaar was. In totaal zijn er een vijftal van verkocht…

Naast de vele verkopen ook erg veel bekijks gehad. Veel complimenten gekregen en verschillenden tot nieuwe lezers mogen maken. Erg leuk was het om weer onze Kidz uitgaves te kunnen uitdelen aan de jongste bezoekers.

Minder leuk was dat we helaas in verband met het terugvliegen van onze uitgever de stand eerder moesten opruimen. Na half 4 hebben we nog enkel voor halve prijs de licht beschadigde exemplaren verkocht. Voor de koopjes jagers een uitgelezen kans en er werd dan ook fiks gebruik van gemaakt.

Het eind resultaat is iets wat we niet verwachten hadden, maar afgelopen zaterdag kon ik op Facebook al vermelden dat Joker van Lee Bermejo volledig uitverkocht is. Daar is nu aan toegevoegd The Killing Joke. Dit houdt dus in dat wanneer voorraden bij distributeurs en winkels op zijn er ook helemaal niets meer is. Voor ons een reden om een klein feestje te vieren!

Artikel gepubliceerd in Lion, Nieuws Tag: , , , .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op