RW

Aanvraag Recensie Exemplaren

Gepubliceerd 23 maart 2015

Multiversity-1Afgelopen maand zijn we gestart met het aanbieden van digitale recensie exemplaren – Multiversity met name, inclusief een selectie pagina’s te gebruiken ter begeleiding van de recensie die men kan maken.

De reden hierachter is vrij eenvoudig, wij zijn een klein bedrijf wat niet de middelen heeft om iedereen te voorzien van een fysiek exemplaar. Daarnaast is het feit dat ons materiaal uit Italie komt een logistiek probleem voor versturen, hóé graag we ook zouden willen.

Vandaar dat we met dit idee kwamen om zo een ieder die wil dit te kunnen aanbieden. In de komende tijd bouwen we een database op van materiaal om zo zoveel mogelijk te kunnen aanleveren. Momenteel gaan we uit van een PDF versie en een CBR variant. Epub overwegen we wanneer hier vraag naar is.

Kan iedereen dit aanvragen?

In theorie wel – we hebben hier wel wat regels aan gebonden. Uiteraard moet je behoren tot een zekere media. Daarnaast  verwachten we dat je je aan de door ons gestelde regels houdt qua gebruik van het materiaal – wij willen ons materiaal niet op de markt zien zogezegd. Voor aanvragen, ga naar deze pagina.

Artikel gepubliceerd in Media, Nieuws Tag: .
Geavanceerd zoeken » (Auteur, Opschrift...)
Volg ons op